Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc sud06 Lazio Sibiu
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 30.5
weak Schieten adequate
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


5e minuut.
Cazan is nu in balbezit. Doboş rent richting de bal. Cazan verovert de bal door een tackle van achteren. Scamă rent richting de bal. Scamă schiet op doel. Novac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sulea de bal. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă haalt uit met een fantastische trap. Novac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc sud06 - Lazio Sibiu 0:1

5e minuut.
Nichifor rent richting de bal. Scamă verovert de bal door een tackle van achteren. Scamă probeert naar een medespeler te passen. Cercel is nu in balbezit. Cercel schiet op doel. Paal! Novac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătariu rent richting de bal. Cazan onderschept slim de pass. Cazan haalt uit met een fantastische trap. Pintilii probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc sud06 - Lazio Sibiu 0:2

11e minuut.
Gherghe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Spătariu de bal. Cazan is nu in balbezit. Cazan haalt uit met een fantastische trap. Novac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc sud06 - Lazio Sibiu 0:3

17e minuut.
Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel met een sublieme pass. Scamă speelt de bal door. Daar is Cazan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cazan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Scamă probeert naar een medespeler te passen. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea probeert naar een medespeler te passen. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Şoiman probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reyes met de inworp. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doboş passt de bal in één keer door. Grama met een sublieme pass. Scamă speelt de bal door. Cazan is nu in balbezit. Cazan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cercel geeft een hoge lob. Spătariu heeft problemen om de bal te vangen. Scamă rent richting de bal. Cazan is nu in balbezit. Cazan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Udrea verovert de bal door een tackle van achteren. Udrea passt de bal met de wreef. Cazan is nu in balbezit. Cazan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pintilii de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc sud06 80%, Lazio Sibiu 20%.
fc sud06 - Lazio Sibiu 0:3

48e minuut.
Doboş rent richting de bal. Udrea verovert de bal door een tackle van achteren. Scamă rent richting de bal. Scamă geeft een lange en hoge pass. Cazan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Spătariu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reyes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Grama passt de bal in één keer door. Scamă rent richting de bal. Scamă passt de bal in één keer door. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Gherghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sulea zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sulea moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sulea schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şoiman. Şoiman krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Şoiman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reyes met een snelle inworp. Scamă geeft een lange en hoge pass. Cazan rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă onderschept slim de pass. Scamă probeert naar een medespeler te passen. Cazan rent richting de bal. Cazan haalt uit met een fantastische trap. Novac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc sud06 - Lazio Sibiu 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc sud06 68%, Lazio Sibiu 32%.
fc sud06 - Lazio Sibiu 0:4