Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Botosani fc sud06
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.9
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Sulea onderschept slim de pass. Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sulea zijn tegenspeler op de grond. Sulea krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ioniţă rent richting de bal. Ioniţă geeft de bal voor. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirilă verovert de bal door een tackle van achteren. Chirilă geeft een lange en hoge pass. Demirian bokst de bal weg. Nichifor rent richting de bal. Nichifor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Botosani - fc sud06 0:1

33e minuut.
Dragomirescu kopt de bal weg. Nichifor heeft problemen om de bal te vangen. Drăguloiu rent richting de bal. Gherghe verovert de bal door een tackle van achteren. Gherghe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Sulea probeert naar een medespeler te passen. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor passt de bal zonder na te denken. Gherghe rent richting de bal. Gherghe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Novac speelt de bal door. Gherghe is nu in balbezit. Rogozneanu begaat een overtreding. Gherghe wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Botosani 62%, fc sud06 38%.
Real Botosani - fc sud06 0:1

62e minuut.
Mureşan geeft een lange en hoge pass. Nichifor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hâncu rent richting de bal. Hâncu schiet op doel. Spătariu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Botosani - fc sud06 1:1

71e minuut.
Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş geeft een hoge lob. Silveanu kopt de bal weg. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mureşan geeft een hoge lob. Bucurică kopt de bal weg. Hâncu probeert de bal met de borst te controleren. Hâncu haalt uit met een fantastische trap. Novac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Botosani - fc sud06 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Botosani 51%, fc sud06 49%.
Real Botosani - fc sud06 2:1