Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
petrolul fc La Virgen del Camino
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.2
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Bucelea rent richting de bal. Şofrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofrone probeert naar een medespeler te passen. Selymes is nu in balbezit. Selymes draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid rent richting de bal. Ioanid met een sublieme pass. Selymes is nu in balbezit. Selymes haalt uit met een fantastische trap. Chiran bokst de bal weg.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mânzeanu met de inworp. Ioanid rent richting de bal. Ioanid draait met de bal, schiet en ... Varjan heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Şoiman met een snelle inworp. Dolha heeft problemen om de bal te vangen. Dolha speelt de bal door. Selymes is nu in balbezit. Selymes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofrone onderschept slim de pass. Şofrone passt de bal in één keer door. Selymes rent richting de bal. Selymes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: petrolul fc 74%, La Virgen del Camino 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
petrolul fc - La Virgen del Camino 0:0

60e minuut.
Ioanid rent richting de bal. Selymes is nu in balbezit. Selymes passt de bal zonder na te denken. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu geeft de bal voor. Paal! Chiran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
petrolul fc - La Virgen del Camino 0:1

64e minuut.
Şoiman rent richting de bal. Negoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiu geeft de bal voor. Spinu rent richting de bal. Spinu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Şofrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofrone passt de bal zonder na te denken. Ceauşu is nu in balbezit. Ceauşu haalt uit met een fantastische trap. Chiran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Şoiman rent richting de bal. Negoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Negoiu met een sublieme pass. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: petrolul fc 57%, La Virgen del Camino 43%.
petrolul fc - La Virgen del Camino 0:1