Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rajmi Shape FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 14.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Tănăsescu rent richting de bal. Tănăsescu geeft de bal voor. Inworp. Opriţa met de inworp. Ciumak geeft de bal voor. Dragu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Rujoiu passt de bal met de wreef. Tiutiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moromete schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moromete krijgt een gele kaart. Tiutiu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tiutiu kan niet meer verder spelen. Gorun komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Opriţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriţa geeft een lange en hoge pass. Daar is Anghelini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Popescu verovert de bal door een tackle van achteren. Popescu met een sublieme pass. Rujoiu is nu in balbezit. Gorun onderschept slim de pass. Gorun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tănăsescu geeft een hoge lob. Ielcean kopt de bal weg. Daar is Buhoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciumak is nu in balbezit. Ciumak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajmi 52%, Shape FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rajmi - Shape FC 0:0

57e minuut.
Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu speelt de bal door. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bălăşoiu kopt de bal weg. Gorun rent richting de bal. Rujoiu onderschept slim de pass. Anghelini verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelini draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rajmi 68%, Shape FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rajmi - Shape FC 0:0