Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cluj FC DONAUHAFEN BRAILA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


23e minuut.
Ursache met een sublieme pass. Nicolici rent richting de bal. Boldurescu onderschept slim de pass. Boldurescu draait met de bal, schiet en ... Puiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Boldurescu passt de bal in één keer door. Meleşteu rent richting de bal. Nicolici rent richting de bal. Meleşteu onderschept slim de pass. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cluj - FC DONAUHAFEN BRAILA 0:1

42e minuut.
Boldurescu passt de bal zonder na te denken. Meleşteu is nu in balbezit. Ursache onderschept slim de pass. Meleşteu onderschept slim de pass. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cluj - FC DONAUHAFEN BRAILA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cluj 64%, FC DONAUHAFEN BRAILA 36%.
cluj - FC DONAUHAFEN BRAILA 0:2

64e minuut.
Butucea is nu in balbezit. Herghelegiu verovert de bal door een tackle van achteren. Herghelegiu passt de bal zonder na te denken. Crişan rent richting de bal. Crişan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Oprică passt de bal zonder na te denken. Vitomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitomir passt de bal in één keer door. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Stănică trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Nicolici de bal. Dascălu met een sublieme pass. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gâlceavă geeft een lange en hoge pass. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu begaat een overtreding. Stănescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Stănescu met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meleşteu is nu in balbezit. Boldurescu is nu in balbezit. Met opzet legt Nicolici zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Nicolici moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nicolici schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cluj 42%, FC DONAUHAFEN BRAILA 58%.
cluj - FC DONAUHAFEN BRAILA 0:2