Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
City Night 2021 mihai4345
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Câţanu rent richting de bal. Câţanu geeft de bal voor. Mihliuc heeft problemen om de bal te vangen. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
City Night 2021 - mihai4345 0:1

22e minuut.
Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic is nu in balbezit. Andronic probeert naar een medespeler te passen. Săndiţă is nu in balbezit. Săndiţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Coporan geeft een hoge lob. Andronic speelt de bal door. Săndiţă is nu in balbezit. Săndiţă schiet op doel. Aplea probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu geeft een hoge lob. Andronic probeert naar een medespeler te passen. Săndiţă rent richting de bal. Săndiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Petrache rent richting de bal. Petrache passt de bal met de wreef. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă geeft de bal voor. Săndiţă kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
City Night 2021 - mihai4345 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Night 2021 51%, mihai4345 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
City Night 2021 - mihai4345 1:1

59e minuut.
Daar is Lăpădat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosma rent richting de bal. Lăpădat onderschept slim de pass. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Petrache met een sublieme pass. Daar is Andronic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andronic probeert naar een medespeler te passen. Săndiţă heeft problemen om de bal te vangen. Săndiţă draait met de bal, schiet en ... Teodorovici bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Night 2021 44%, mihai4345 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
City Night 2021 - mihai4345 1:1