Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Sporting Bucuresti Rajmi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Miriuţă geeft een lange en hoge pass. Păcălici bereikt de bal nog maar net als eerste. Pănican verovert de bal door een tackle van achteren. Pănican heeft problemen om de bal te vangen. Pănican draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Chipciu met een harde bal richting middenveld. Raţă kopt de bal weg. Birlea probeert de bal met de borst te controleren. Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Covrig geeft de bal voor. Klungelig pakt Ionică de bal. Hâldan met een sublieme pass. Pănican is nu in balbezit. Pănican schiet op doel. Ghişoiu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Sporting Bucuresti - Rajmi 1:0

38e minuut.
Apostolescu met een sublieme pass. Pănican bereikt de bal nog maar net als eerste. Pănican draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Carcalete de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Sporting Bucuresti - Rajmi 2:0

42e minuut.
Ionică speelt de bal door. Popescu rent richting de bal. Popescu probeert naar een medespeler te passen. Avram rent richting de bal. Avram haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Sporting Bucuresti 54%, Rajmi 46%.
AS Sporting Bucuresti - Rajmi 2:0

52e minuut.
Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak rent richting de bal. Ciumak probeert naar een medespeler te passen. Avram rent richting de bal. Avram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Sporting Bucuresti - Rajmi 2:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Docu met de inworp. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan onderschept slim de pass. Hâldan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Sporting Bucuresti - Rajmi 3:1

82e minuut.
Ciumak kopt de bal weg. Opriţa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miriuţă. Miriuţă krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Moromete is nu in balbezit. Pănican is nu in balbezit. Pănican speelt de bal door. Avram rent richting de bal. Avram haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Sporting Bucuresti 44%, Rajmi 56%.
AS Sporting Bucuresti - Rajmi 3:1