Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DONAUHAFEN BRAILA City Night 2021
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Meleşteu passt de bal zonder na te denken. Dascălu speelt de bal door. Dumitrache heeft problemen om de bal te vangen. Săndiţă is nu in balbezit. Săndiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DONAUHAFEN BRAILA - City Night 2021 0:1

17e minuut.
Dascălu heeft problemen om de bal te vangen. Andronic probeert naar een medespeler te passen. Săndiţă is nu in balbezit. Săndiţă draait met de bal, schiet en ... Stănică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DONAUHAFEN BRAILA - City Night 2021 0:2

24e minuut.
Butucea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman onderschept slim de pass. Met opzet legt Gâlceavă zijn tegenspeler op de grond. Gâlceavă krijgt een gele kaart. Coman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Coman kan niet meer verder spelen. Ştefan komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache onderschept slim de pass. Petrache met een sublieme pass. Boldurescu rent richting de bal. Boldurescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DONAUHAFEN BRAILA 45%, City Night 2021 55%.
FC DONAUHAFEN BRAILA - City Night 2021 0:2

52e minuut.
Butucea probeert naar een medespeler te passen. Dascălu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bădiţă de bal onder controle te krijgen. Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu schiet op doel. Preda bokst de bal weg.

60e minuut.
Butucea bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic onderschept slim de pass. Andronic met een sublieme pass. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă schiet op doel. Stănică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Cristache geeft een lange en hoge pass. Grămadă rent richting de bal. Grămadă speelt de bal door. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gâlceavă rent richting de bal. Ştefan verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefan probeert naar een medespeler te passen. Săndiţă is nu in balbezit. Săndiţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DONAUHAFEN BRAILA 58%, City Night 2021 42%.
FC DONAUHAFEN BRAILA - City Night 2021 0:2