Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cluj mihai4345
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Rovine speelt de bal door. Nicolici is nu in balbezit. Câţanu verovert de bal door een tackle van achteren. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Oprică geeft een lange en hoge pass. Daar is Davidovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crişan is nu in balbezit. Crişan haalt uit met een fantastische trap. Teodorovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cluj - mihai4345 1:0

10e minuut.
Vitomir speelt de bal door. Stănăşilă rent richting de bal. Câţanu rent richting de bal. Stănăşilă onderschept slim de pass. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Nicolici kopt de bal weg. Crişan is nu in balbezit. Crişan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aplea de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
cluj - mihai4345 2:0

16e minuut.
Aplea met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oprică met een snelle inworp. Stănăşilă kan de bal niet met de borst controleren. Stănăşilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Boroi rent richting de bal. Boroi probeert naar een medespeler te passen. Siperco is nu in balbezit. Siperco draait met de bal, schiet en ... Codrea probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Câţanu de bal onder controle te krijgen. Grecea is nu in balbezit. Grecea probeert naar een medespeler te passen. Siperco heeft problemen om de bal te vangen. Siperco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cluj - mihai4345 2:1

21e minuut.
Stănăşilă met een sublieme pass. Crişan is nu in balbezit. Câţanu begaat een overtreding. Câţanu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Crişan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nicolici zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Negrilă kopt de bal weg. Grecea rent richting de bal. Stănăşilă onderschept slim de pass. Stănăşilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Câţanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ursache de bal. Siperco rent richting de bal. Siperco schiet op doel. Codrea probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cluj - mihai4345 2:2

43e minuut.
Negrilă geeft een hoge lob. Daar is Oprică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ... Lăpădat probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lăpădat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stănescu met de inworp. Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cluj 32%, mihai4345 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cluj - mihai4345 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cluj 46%, mihai4345 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cluj - mihai4345 2:2