Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DONAUHAFEN BRAILA Shape FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 14.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Bălănescu met een sublieme pass. Boldurescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bălăşoiu. Boldurescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dascălu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dascălu onderschept slim de pass. Dascălu geeft een hoge lob. Boldurescu speelt de bal door. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Butucea rent richting de bal. Anghelini onderschept slim de pass. Anghelini met een sublieme pass. Tiutiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiu schiet op doel. Stănică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Anghelini onderschept slim de pass. Anghelini met een sublieme pass. Tiutiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiu haalt uit met een fantastische trap. Stănică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DONAUHAFEN BRAILA - Shape FC 0:1

45e minuut.
Ielcean onderschept slim de pass. Ielcean geeft een hoge lob. Tiutiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiu haalt uit met een fantastische trap. Stănică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DONAUHAFEN BRAILA - Shape FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DONAUHAFEN BRAILA 48%, Shape FC 52%.
FC DONAUHAFEN BRAILA - Shape FC 0:2

48e minuut.
Frunda geeft een lange en hoge pass. Cristache is nu in balbezit. Ţigănaş is nu in balbezit. Tiutiu is nu in balbezit. Tiutiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu verovert de bal door een tackle van achteren. Dascălu passt de bal zonder na te denken. Boldurescu is nu in balbezit. Boldurescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Anghelini rent richting de bal. Dascălu verovert de bal door een tackle van achteren. Dascălu met een sublieme pass. Boldurescu rent richting de bal. Boldurescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini rent richting de bal. Dascălu speelt de bal door. Frunda rent richting de bal. Frunda met een sublieme pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DONAUHAFEN BRAILA 58%, Shape FC 42%.
FC DONAUHAFEN BRAILA - Shape FC 0:2