Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
City Night 2021 FC Târgu-Lăpus
Normal Tactiek 11 def
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 30.7
weak Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Ahilie is nu in balbezit. Pruteanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ahilie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sansalvatore legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Preda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
City Night 2021 - FC Târgu-Lăpus 0:1

6e minuut.
Aquilino rent richting de bal. Aquilino geeft een lange en hoge pass. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
City Night 2021 - FC Târgu-Lăpus 0:2

9e minuut.
Bădiţă rent richting de bal. Sansalvatore onderschept slim de pass. Sansalvatore passt de bal in één keer door. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie schiet op doel. Preda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
City Night 2021 - FC Târgu-Lăpus 0:3

16e minuut.
Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosma met een sublieme pass. Ahilie rent richting de bal. Ahilie schiet op doel. Preda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cosma is nu in balbezit. Sansalvatore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cosma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bădiţă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Diamandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andronic is nu in balbezit. Andronic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sansalvatore verovert de bal door een tackle van achteren. Sansalvatore speelt de bal door. Sáez rent richting de bal. Ahilie rent richting de bal. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. Preda bokst de bal weg.

39e minuut.
Vaník is nu in balbezit. Vaník geeft een hoge lob. Pruteanu kan de bal niet met de borst controleren. Sáez is nu in balbezit. Sáez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
City Night 2021 - FC Târgu-Lăpus 0:4

44e minuut.
Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore met een sublieme pass. Klungelig pakt Waleczek de bal. Sansalvatore is nu in balbezit. Sansalvatore geeft de bal voor. Preda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sáez probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
City Night 2021 - FC Târgu-Lăpus 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Night 2021 70%, FC Târgu-Lăpus 30%.
City Night 2021 - FC Târgu-Lăpus 0:5

53e minuut.
Ahilie geeft een hoge lob. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek passt de bal met de wreef. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
Coman is nu in balbezit. Vaník verovert de bal door een tackle van achteren. Vaník met een sublieme pass. Sáez is nu in balbezit. Sáez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Waleczek met de inworp. Sansalvatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansalvatore geeft een lange en hoge pass. Mihliuc kopt de bal weg. Vaník geeft een hoge lob. Preda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. de la Hera komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Coman is nu in balbezit. Coman passt de bal in één keer door. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie schiet op doel. Preda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Waleczek probeert naar een medespeler te passen. Bădiţă rent richting de bal. Ahilie onderschept slim de pass. Ahilie schiet op doel. Pruteanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Zuccheri geeft een lange en hoge pass. Mihliuc heeft problemen om de bal te vangen. Sáez rent richting de bal. Sáez haalt uit met een fantastische trap. Preda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
City Night 2021 - FC Târgu-Lăpus 0:6

78e minuut.
Aquilino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Săndiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndiţă met een sublieme pass. Coman rent richting de bal. Coman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Night 2021 80%, FC Târgu-Lăpus 20%.
City Night 2021 - FC Târgu-Lăpus 0:6