Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal de Mihailesti Ptm14
BBB Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 15.8
adequate Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Caramarin geeft een lange en hoge pass. Codrea probeert naar een medespeler te passen. Milin is nu in balbezit. Grasu is nu in balbezit. Grasu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cocoloş verovert de bal door een tackle van achteren. Cocoloş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vlăsceanu de bal. Grasu is nu in balbezit. Grasu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Mihailesti - Ptm14 1:0

11e minuut.
Iacomi is nu in balbezit. Iacomi passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caramarin met de inworp. Chiricheş geeft een hoge lob. Gorgan bokst de bal weg.

26e minuut.
Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mititelu rent richting de bal. Speriatu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Speriatu krijgt een gele kaart. Caramarin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

29e minuut.
Cocoloş onderschept slim de pass. Cocoloş geeft de bal voor. Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu is nu in balbezit. Grasu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Mihailesti - Ptm14 2:0

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Dobrea de bal onder controle te krijgen. Onuţ rent richting de bal. Onuţ geeft een lange en hoge pass. Grasu is nu in balbezit. Grasu draait met de bal, schiet en ... Pruteanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal de Mihailesti 48%, Ptm14 52%.
Arsenal de Mihailesti - Ptm14 2:0

68e minuut.
Onuţ passt de bal zonder na te denken. Chiş rent richting de bal. Chiş passt de bal met de wreef. Grasu rent richting de bal. Grasu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Cărtărescu geeft een hoge lob. Vlăsceanu is nu in balbezit. Grasu onderschept slim de pass. Milin rent richting de bal. Milin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cărtărescu geeft een lange en hoge pass. Vlăsceanu controleert de bal met de borst. Iacomi rent richting de bal. Grasu onderschept slim de pass. Grasu geeft een lange en hoge pass. Pruteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Cărtărescu controleert de bal met de borst. Cărtărescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Panait de bal. Milin is nu in balbezit. Milin draait met de bal, schiet en ... Pruteanu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal de Mihailesti 40%, Ptm14 60%.
Arsenal de Mihailesti - Ptm14 2:0