Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.CSteaua C.S Viitorul Dragomiresti
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Havriciuc probeert naar een medespeler te passen. Bocaş is nu in balbezit. Bocaş probeert naar een medespeler te passen. Onofraş rent richting de bal. Onofraş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Folea probeert naar een medespeler te passen. Gâlceavă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Havriciuc. Gâlceavă raakt geblesseerd tijdens het duel. Folea wilt de vrije trap nemen. Ulmanu bokst de bal weg.

16e minuut.
Havriciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva is nu in balbezit. Chiva passt de bal met de wreef. Apostu rent richting de bal. Apostu schiet op doel. Anton bokst de bal weg.

27e minuut.
Vitomir verovert de bal door een tackle van achteren. Vitomir met een sublieme pass. Chiva is nu in balbezit. Chiva schiet op doel. Apostu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
George bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlceavă onderschept slim de pass. Gâlceavă passt de bal met de wreef. Onofraş rent richting de bal. Onofraş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.CSteaua - C.S Viitorul Dragomiresti 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.CSteaua 45%, C.S Viitorul Dragomiresti 55%.
F.CSteaua - C.S Viitorul Dragomiresti 0:1

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vitomir met een snelle inworp. Chiva is nu in balbezit. Chiva geeft de bal voor. Apostu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Neag trapt de bal weg van het doel. Malancu kopt de bal weg. Pascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Folea verovert de bal door een tackle van achteren. Folea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Neagoe rent richting de bal. Ghiţescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neagoe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Neagoe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Neag kopt de bal weg. Apostu rent richting de bal. Apostu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gâlceavă speelt de bal door. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabou passt de bal met de wreef. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Chiva geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mardan de bal. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu draait met de bal, schiet en ... Anton werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Gâlceavă heeft problemen om de bal te vangen. Havriciuc is nu in balbezit. Havriciuc passt de bal met de wreef. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu haalt uit met een fantastische trap. Anton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.CSteaua 48%, C.S Viitorul Dragomiresti 52%.
F.CSteaua - C.S Viitorul Dragomiresti 0:1