Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SGANG FAST UNION Corvinul CF
Normal Tactiek CORV
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 27.5
poor Schieten good
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen average


4e minuut.
Grozăvescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grozăvescu passt de bal zonder na te denken. Vodenac rent richting de bal. Vodenac schiet op doel. Alexandrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SGANG FAST UNION - Corvinul CF 0:1

6e minuut.
Şerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerban geeft de bal voor. Inworp. Sorice met een snelle inworp. Elyıkar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Boc heeft problemen om de bal te vangen. Elyıkar speelt de bal door. Vodenac bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodenac rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGANG FAST UNION - Corvinul CF 0:2

18e minuut.
Tabor is nu in balbezit. Tabor geeft een hoge lob. Şerban heeft problemen om de bal te vangen. Vodenac is nu in balbezit. Vodenac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SGANG FAST UNION - Corvinul CF 0:3

24e minuut.
Aromaa geeft een lange en hoge pass. Grozăvescu kopt de bal weg. Vodenac is nu in balbezit. Vodenac haalt uit met een fantastische trap. Alexandrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGANG FAST UNION - Corvinul CF 0:4

26e minuut.
Daar is Guţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guţu passt de bal met de wreef. Boc bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodenac onderschept slim de pass. Vodenac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Elyıkar geeft een lange en hoge pass. Vîlcu heeft problemen om de bal te vangen. Vodenac bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu rent richting de bal. Grozăvescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Anghelache probeert naar een medespeler te passen. Elyıkar probeert naar een medespeler te passen. Grozăvescu rent richting de bal. Grozăvescu schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGANG FAST UNION 70%, Corvinul CF 30%.
SGANG FAST UNION - Corvinul CF 0:4

48e minuut.
Aromaa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vodenac de bal. Grozăvescu is nu in balbezit. Vodenac rent richting de bal. Vodenac schiet op doel. Alexandrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Guţu rent richting de bal. Guţu passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabor met een snelle inworp. Elyıkar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sorice onderschept slim de pass. Sorice geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guţu de bal. Vodenac is nu in balbezit. Vodenac draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Koutný onderschept slim de pass. Koutný geeft een hoge lob. Vodenac is nu in balbezit. Vodenac draait met de bal, schiet en ... Alexandrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGANG FAST UNION - Corvinul CF 0:5

75e minuut.
Koutný bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorice bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorice passt de bal met de wreef. Vodenac is nu in balbezit. Vodenac haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGANG FAST UNION - Corvinul CF 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGANG FAST UNION 68%, Corvinul CF 32%.
SGANG FAST UNION - Corvinul CF 0:6