Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ghera 74 F.C. Steaua Bucuresti JR
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Filantropol is nu in balbezit. Filantropol passt de bal in één keer door. Ignat probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Filantropol zal de hoekschop nemen. Purcaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vlădoiu is nu in balbezit. Vlădoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ghera 74 - F.C. Steaua Bucuresti JR 0:1

26e minuut.
Gămălie met de inworp. Ruicu probeert naar een medespeler te passen. Ignat probeert naar een medespeler te passen. Statu is nu in balbezit. Statu schiet op doel. Vărsatu bokst de bal weg.

32e minuut.
Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu speelt de bal door. Ruicu is nu in balbezit. Rucăreanu onderschept slim de pass. Rucăreanu draait met de bal, schiet en ... Vărsatu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gămălie geeft een hoge lob. Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Udroiu krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Alui-Gheorghe geeft een hoge lob. Vlădoiu kopt de bal weg. Daar is Pleşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ruicu met een sublieme pass. Stelea rent richting de bal. Stelea met een sublieme pass. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu schiet op doel. Vărsatu bokst de bal weg.

44e minuut.
Rucăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucăreanu schiet op doel. Klungelig pakt Alui-Gheorghe de bal. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ghera 74 - F.C. Steaua Bucuresti JR 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghera 74 36%, F.C. Steaua Bucuresti JR 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ghera 74 - F.C. Steaua Bucuresti JR 1:1

54e minuut.
Ignat probeert naar een medespeler te passen. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alui-Gheorghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu verovert de bal door een tackle van achteren. Statu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Arsenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arsenescu speelt de bal door. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu schiet op doel. Vărsatu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Alui-Gheorghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenescu onderschept slim de pass. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucăreanu rent richting de bal. Rucăreanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Carol verovert de bal door een tackle van achteren. Arsenescu speelt de bal door. Răducioiu speelt de bal door. Statu is nu in balbezit. Statu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ruicu kopt de bal weg. Arsenescu is nu in balbezit. Arsenescu passt de bal in één keer door. Rucăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucăreanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghera 74 38%, F.C. Steaua Bucuresti JR 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ghera 74 - F.C. Steaua Bucuresti JR 1:1