Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Romania1 ASTRA BRASOV
Normal Tactiek att def
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 30.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen average


3e minuut.
Sulea rent richting de bal. Dubuś onderschept slim de pass. Ţigănaş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ţigănaş krijgt een gele kaart. Dubuś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dubuś zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Romania1 - ASTRA BRASOV 0:1

4e minuut.
Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip passt de bal zonder na te denken. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. Filip probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Adıgözəlov zal de hoekschop nemen. Dubuś rent richting de bal. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Romania1 - ASTRA BRASOV 0:2

11e minuut.
Demirian passt de bal in één keer door. Adıgözəlov met een sublieme pass. Filip is nu in balbezit. Sampo onderschept slim de pass. Sampo haalt uit met een fantastische trap. Râpanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Inworp. Popovici met de inworp. Adıgözəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romania1 75%, ASTRA BRASOV 25%.
Romania1 - ASTRA BRASOV 0:2

55e minuut.
Ţigănaş geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Da Costa met de inworp. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Ghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Costa onderschept slim de pass. Da Costa passt de bal met de wreef. Sampo rent richting de bal. Sampo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś onderschept slim de pass. Dubuś passt de bal zonder na te denken. Sampo is nu in balbezit. Sampo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Norra rent richting de bal. Popovici verovert de bal door een tackle van achteren. Adıgözəlov met een sublieme pass. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś schiet op doel. Râpanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Râpanu speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adıgözəlov met een snelle inworp. Sampo rent richting de bal. Sampo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Popovici is nu in balbezit. Adıgözəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıgözəlov speelt de bal door. Sampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romania1 71%, ASTRA BRASOV 29%.
Romania1 - ASTRA BRASOV 0:2