Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aradi Vasas FC fb barsa
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Ilieş onderschept slim de pass. Ilieş geeft de bal voor. Becali bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu onderschept slim de pass. Albulescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Petrisor geeft een hoge lob. Chitaru probeert de bal aan de voet te houden. Mulţescu is nu in balbezit. Ilieş onderschept slim de pass. Ilieş schiet op doel. Truşcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Albulescu rent richting de bal. Amnar onderschept slim de pass. Amnar met een sublieme pass. Siminică rent richting de bal. Siminică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Petrisor probeert de bal met de borst te controleren. Becali rent richting de bal. Siminică maakt een afschuwelijke overtreding. Siminică krijgt een gele kaart. Becali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Becali zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mitriţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu onderschept slim de pass. Albulescu speelt de bal door. Ilieş rent richting de bal. Ilieş schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Inworp. Zamfir met de inworp. Ilieş met een sublieme pass. Petrisor rent richting de bal. Petrisor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mulţescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ilieş de bal. Ilieş passt de bal in één keer door. Albulescu rent richting de bal. Albulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aradi Vasas FC - fb barsa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aradi Vasas FC 71%, fb barsa 29%.
Aradi Vasas FC - fb barsa 0:1

57e minuut.
Ilieş heeft problemen om de bal te vangen. Albulescu rent richting de bal. Becali verovert de bal door een tackle van achteren. Ilieş onderschept slim de pass. Ilieş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aradi Vasas FC - fb barsa 0:2

63e minuut.
Ilieş verovert de bal door een tackle van achteren. Ilieş passt de bal zonder na te denken. Albulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu haalt uit met een fantastische trap. Truşcă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aradi Vasas FC - fb barsa 0:3

81e minuut.
Idoraş onderschept slim de pass. Idoraş probeert naar een medespeler te passen. Petrisor probeert naar een medespeler te passen. Ilieş rent richting de bal. Ilieş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pantazescu heeft problemen om de bal te vangen. Chinţoiu onderschept slim de pass. Chinţoiu met een sublieme pass. Târşitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Târşitu haalt uit met een fantastische trap. Mitriţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Pantazescu is nu in balbezit. Mulţescu is nu in balbezit. Ionaş is nu in balbezit. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Mitriţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arsenie kopt de bal weg. Daar is Ochetan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siminică is nu in balbezit. Târşitu verovert de bal door een tackle van achteren. Târşitu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aradi Vasas FC 64%, fb barsa 36%.
Aradi Vasas FC - fb barsa 0:3