Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fb barsa ASTRA BRASOV
Normal Tactiek att def
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 31.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen adequate


17e minuut.
Idoraş is nu in balbezit. Sampo onderschept slim de pass. Siminică legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siminică krijgt een gele kaart. Sampo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sampo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pantazescu is nu in balbezit. Da Costa onderschept slim de pass. Da Costa probeert naar een medespeler te passen. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Siminică bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siminică is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siminică met een snel genomen vrije trap. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rogozneanu. Zamfir roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zamfir kan niet meer verder spelen. Gămălie komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fb barsa 58%, ASTRA BRASOV 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fb barsa - ASTRA BRASOV 0:0

52e minuut.
Gămălie met de inworp. Ilieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilieş rent richting de bal. Ilieş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dolorier met een sublieme pass. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazescu onderschept slim de pass. Da Costa onderschept slim de pass. Da Costa geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fb barsa - ASTRA BRASOV 0:1

63e minuut.
Sampo onderschept slim de pass. Sampo draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Ionaş de bal. Dubuś rent richting de bal. Dubuś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Adıgözəlov passt de bal in één keer door. Dubuś is nu in balbezit. Pantazescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś onderschept slim de pass. Dubuś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Adıgözəlov is nu in balbezit. Sampo is nu in balbezit. Arsenie met een sublieme pass. Sampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Siminică geeft een lange en hoge pass. Vertonghen is nu in balbezit. Met opzet legt Albulescu zijn tegenspeler op de grond. Albulescu krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Vertonghen geeft de bal voor. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampo begaat een overtreding. Sampo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fb barsa 68%, ASTRA BRASOV 32%.
fb barsa - ASTRA BRASOV 0:1