Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alba FC 6C
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.3
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ciora kopt de bal weg. Basarab is nu in balbezit. Basarab passt de bal in één keer door. Stolojan rent richting de bal. Stolojan schiet op doel. De bal raakt de paal. Stănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Duţă met de inworp. Vladu rent richting de bal. Vladu passt de bal in één keer door. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulan speelt de bal door. Basarab probeert de bal aan de voet te houden. Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan schiet op doel. Stănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Vladu rent richting de bal. Vladu passt de bal in één keer door. Matei rent richting de bal. Matei haalt uit met een fantastische trap. Covrig probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alba 44%, FC 6C 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alba - FC 6C 0:0

67e minuut.
Buzescu trapt de bal weg van het doel. Negruţ heeft problemen om de bal te vangen. Basarab speelt de bal door. Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Duţă is nu in balbezit. Duţă probeert naar een medespeler te passen. Oasenegre speelt de bal door. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Negruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Negruţ passt de bal met de wreef. Matei rent richting de bal. Matei draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Buzescu de bal onder controle te krijgen. Covrig bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alba 49%, FC 6C 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alba - FC 6C 0:0