Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sierra Nevada C.F.R.-CLUJ
Normal Tactiek SRS
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 27.2
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi passt de bal met de wreef. Zancu met een sublieme pass. Florian heeft problemen om de bal te vangen. Florian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sierra Nevada - C.F.R.-CLUJ 0:1

4e minuut.
Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc probeert naar een medespeler te passen. Butucea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dracula is nu in balbezit. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc passt de bal in één keer door. Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gămălie rent richting de bal. Gămălie passt de bal in één keer door. Baranga rent richting de bal. Ploeşteanu onderschept slim de pass. Ploeşteanu draait met de bal, schiet en ... Voichin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Guşeilă verovert de bal door een tackle van achteren. Guşeilă geeft de bal voor. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Florian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sierra Nevada - C.F.R.-CLUJ 0:2

33e minuut.
Zancu kopt de bal weg. Florian is nu in balbezit. Zancu is nu in balbezit. Zancu haalt uit met een fantastische trap. Tâlvan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Baranga passt de bal zonder na te denken. Diaconu speelt de bal door. Daar is Bradu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florian rent richting de bal. Florian draait met de bal, schiet en ... Tâlvan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sierra Nevada 63%, C.F.R.-CLUJ 37%.
Sierra Nevada - C.F.R.-CLUJ 0:2

46e minuut.
Lăscărescu komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bradu passt de bal met de wreef. Adrian is nu in balbezit. Adrian passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Florian de bal. Florian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sierra Nevada - C.F.R.-CLUJ 0:3

51e minuut.
Ploeşteanu heeft problemen om de bal te vangen. Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu geeft de bal voor. Florian is nu in balbezit. Florian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Guşeilă rent richting de bal. Guşeilă speelt de bal door. Drăgoi met een sublieme pass. Florian rent richting de bal. Florian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sierra Nevada - C.F.R.-CLUJ 0:4

65e minuut.
Baranga kopt de bal weg. Zancu heeft problemen om de bal te vangen. Zancu speelt de bal door. Florian rent richting de bal. Florian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Adrian speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Corpodean de bal onder controle te krijgen. Florian rent richting de bal. Florian schiet op doel. Tâlvan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sierra Nevada - C.F.R.-CLUJ 0:5

90e minuut.
Bradu heeft problemen om de bal te vangen. Zancu rent richting de bal. Zancu met een sublieme pass. Florian is nu in balbezit. Florian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sierra Nevada - C.F.R.-CLUJ 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sierra Nevada 61%, C.F.R.-CLUJ 39%.
Sierra Nevada - C.F.R.-CLUJ 0:6