Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua_Turnu C.F.R.-CLUJ
Normal Tactiek SRS
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 28.9
poor Schieten adequate
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Sabău geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varga met een snelle inworp. Adrian geeft de bal voor. Năftănăilă heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cetină verovert de bal door een tackle van achteren. Adrian verovert de bal door een tackle van achteren. Chiricheş met een sublieme pass. Florian is nu in balbezit. Florian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Sabău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zancu geeft een hoge lob. Rudeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Florian passt de bal in één keer door. Adrian is nu in balbezit. Adrian geeft een hoge lob. Hristodorescu speelt de bal door. Varga geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Chiricheş rent richting de bal. Chiricheş met een sublieme pass. Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian heeft problemen om de bal te vangen. Florian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zancu passt de bal zonder na te denken. Năftănăilă rent richting de bal. Florian onderschept slim de pass. Rudeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cetină rent richting de bal. Baranga rent richting de bal. Cetină met een sublieme pass. Catalan is nu in balbezit. Catalan schiet op doel. Voichin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_Turnu - C.F.R.-CLUJ 1:0

40e minuut.
Cetină geeft een lange en hoge pass. Voichin probeert wanhopig de bal te grijpen. Baranga heeft problemen om de bal te vangen. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_Turnu - C.F.R.-CLUJ 2:0

41e minuut.
Guşeilă passt de bal zonder na te denken. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian passt de bal met de wreef. Rudeanu rent richting de bal. Rudeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_Turnu - C.F.R.-CLUJ 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_Turnu 58%, C.F.R.-CLUJ 42%.
Steaua_Turnu - C.F.R.-CLUJ 2:1

46e minuut.
Dracula komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Zancu onderschept slim de pass. Zancu passt de bal in één keer door. Dracula rent richting de bal. Florian is nu in balbezit. Florian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă passt de bal in één keer door. Florian rent richting de bal. Klungelig pakt Florian de bal. Florian haalt uit met een fantastische trap. Hristodorescu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Baranga is nu in balbezit. Catalan is nu in balbezit. Baranga met een sublieme pass. Zancu rent richting de bal. Zancu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hristodorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe geeft een hoge lob. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan verovert de bal door een tackle van achteren. Catalan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_Turnu - C.F.R.-CLUJ 3:1

62e minuut.
Chiricheş kopt de bal weg. Daar is Năftănăilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dracula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracula draait met de bal, schiet en ... Hristodorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_Turnu - C.F.R.-CLUJ 3:2

65e minuut.
Varga probeert de bal met de borst te controleren. Varga speelt de bal door. Stroe is nu in balbezit. Dracula verovert de bal door een tackle van achteren. Dracula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doeltrap. Hristodorescu trapt de bal weg van het doel. Chiricheş met een sublieme pass. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dracula kopt de bal weg. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian verovert de bal door een tackle van achteren. Dracula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracula draait met de bal, schiet en ... Hristodorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steaua_Turnu - C.F.R.-CLUJ 3:3

85e minuut.
Chiricheş onderschept slim de pass. Stroe rent richting de bal. Stroe passt de bal zonder na te denken. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Chiricheş probeert de bal aan de voet te houden. Sabău verovert de bal door een tackle van achteren. Sabău met een sublieme pass. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_Turnu 76%, C.F.R.-CLUJ 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steaua_Turnu - C.F.R.-CLUJ 3:3