Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua_Turnu sillviu2
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Daar is Ciurba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciurba met een sublieme pass. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine onderschept slim de pass. Mărăcine draait met de bal, schiet en ... Grecescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_Turnu 54%, sillviu2 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steaua_Turnu - sillviu2 0:0

54e minuut.
Grecescu met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Sabău de bal. Obrejan speelt de bal door. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ciurba heeft problemen om de bal te vangen. Postoacă rent richting de bal. Postoacă passt de bal in één keer door. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pantilimon onderschept slim de pass. Pantilimon probeert naar een medespeler te passen. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă draait met de bal, schiet en ... Mare probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sabău is nu in balbezit. Pantilimon verovert de bal door een tackle van achteren. Pantilimon probeert naar een medespeler te passen. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă draait met de bal, schiet en ... Hristodorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

78e minuut.
Sabău verovert de bal door een tackle van achteren. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău rent richting de bal. Pantilimon verovert de bal door een tackle van achteren. Pantilimon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_Turnu 77%, sillviu2 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steaua_Turnu - sillviu2 0:0