Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boys are back in town C.F.R.-CLUJ
Normal Tactiek SRS
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 26.3
poor Schieten adequate
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Daar is Guşeilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guşeilă probeert naar een medespeler te passen. Florian is nu in balbezit. Florian schiet op doel. Creţescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Baranga geeft een lange en hoge pass. Săndiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian onderschept slim de pass. Florian schiet op doel. Mielcioiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boys are back in town - C.F.R.-CLUJ 0:1

10e minuut.
Florian speelt de bal door. Zancu rent richting de bal. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu verovert de bal door een tackle van achteren. Zancu schiet op doel. Mielcioiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boys are back in town - C.F.R.-CLUJ 0:2

15e minuut.
Lăscărescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Florian de bal. Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian is nu in balbezit. Florian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boys are back in town - C.F.R.-CLUJ 0:3

27e minuut.
Guşeilă controleert de bal met de borst. Guşeilă passt de bal zonder na te denken. Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Florian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florian draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Mielcioiu trapt de bal weg. Klungelig pakt Agăfiţei de bal. Lăscărescu probeert naar een medespeler te passen. Florian rent richting de bal. Florian draait met de bal, schiet en ... Mielcioiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boys are back in town 71%, C.F.R.-CLUJ 29%.
Boys are back in town - C.F.R.-CLUJ 0:3

46e minuut.
Chiricheş komt het veld opgelopen. Dracula komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Curtean probeert naar een medespeler te passen. Lazăr rent richting de bal. Lazăr geeft een hoge lob. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boys are back in town - C.F.R.-CLUJ 0:4

67e minuut.
Lăscărescu probeert naar een medespeler te passen. Guşeilă is nu in balbezit. Curtean begaat een overtreding. Curtean krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Nasolu rent richting de bal. Lăscărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Agăfiţei rent richting de bal. Agăfiţei probeert naar een medespeler te passen. Andrieş met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Chiricheş kopt de bal weg. Klungelig pakt Săndiţă de bal. Dracula is nu in balbezit. Dracula haalt uit met een fantastische trap. Mielcioiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boys are back in town - C.F.R.-CLUJ 0:5

78e minuut.
Zancu probeert naar een medespeler te passen. Săndiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian verovert de bal door een tackle van achteren. Dracula rent richting de bal. Dracula draait met de bal, schiet en ... Mielcioiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boys are back in town - C.F.R.-CLUJ 0:6

81e minuut.
Chiricheş rent richting de bal. Chiricheş geeft een hoge lob. Zancu probeert naar een medespeler te passen. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boys are back in town 68%, C.F.R.-CLUJ 32%.
Boys are back in town - C.F.R.-CLUJ 0:6