Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Dream Team fcs bacau
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Spârlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz onderschept slim de pass. Ciminian rent richting de bal. Ciminian haalt uit met een fantastische trap. Gânsac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cârlescu zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Murzacu de bal. Spitz is nu in balbezit. Spitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Muntenuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strungăreanu rent richting de bal. Spârlea verovert de bal door een tackle van achteren. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rusu probeert de bal aan de voet te houden. Dimofte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimofte passt de bal met de wreef. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Dream Team 40%, fcs bacau 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Dream Team - fcs bacau 0:0

50e minuut.
Spitz heeft problemen om de bal te vangen. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strungăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cârlescu met een sublieme pass. Spitz rent richting de bal. Spitz passt de bal met de wreef. Ciminian bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciminian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Dream Team - fcs bacau 0:1

82e minuut.
Spitz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cheşnoiu komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Strungăreanu speelt de bal door. Trâmbiţaş is nu in balbezit. Trâmbiţaş geeft de bal voor. Dimofte is nu in balbezit. Dimofte geeft een lange en hoge pass. Bojin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Dream Team 48%, fcs bacau 52%.
The Dream Team - fcs bacau 0:1