Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Vulturii Lugojel Fc Limba Scoasa
Campionat Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Pulpescu passt de bal met de wreef. Varjan rent richting de bal. Turcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Boţan rent richting de bal. Boţan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Vulturii Lugojel - Fc Limba Scoasa 0:1

9e minuut.
Turcanu is nu in balbezit. Balint rent richting de bal. Boţan onderschept slim de pass. Boţan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lascu rent richting de bal. Grădean verovert de bal door een tackle van achteren. Grădean speelt de bal door. Ciuchină bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchină schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezeanu is nu in balbezit. Varjan begaat een overtreding. Brezeanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Brezeanu kan niet meer verder spelen. Butucea komt het veld opgelopen. Butucea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Balint controleert de bal met de borst. Boţan rent richting de bal. Boţan schiet op doel. Paal! Popescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Vulturii Lugojel - Fc Limba Scoasa 0:2

27e minuut.
Butucea rent richting de bal. Butucea geeft een hoge lob. Dobrilă rent richting de bal. Boţan onderschept slim de pass. Boţan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Popescu passt de bal in één keer door. Boţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţan passt de bal zonder na te denken. Turcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Popescu bokst de bal weg.

32e minuut.
Butucea kopt de bal weg. Dobrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţan haalt uit met een fantastische trap. Popescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Vulturii Lugojel - Fc Limba Scoasa 0:3

34e minuut.
Turcanu is nu in balbezit. Turcanu passt de bal in één keer door. Boţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţan schiet op doel. Popescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Vulturii Lugojel - Fc Limba Scoasa 0:4

37e minuut.
Varjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjan verovert de bal door een tackle van achteren. Turcanu onderschept slim de pass. Turcanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lascu onderschept slim de pass. Lascu geeft een lange en hoge pass. Prodan rent richting de bal. Botezan verovert de bal door een tackle van achteren. Botezan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Vulturii Lugojel 69%, Fc Limba Scoasa 31%.
A.S. Vulturii Lugojel - Fc Limba Scoasa 0:4

46e minuut.
Turcanu met een sublieme pass. Daar is Boţan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciuchină. Ciuchină krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Varjan onderschept slim de pass. Varjan probeert naar een medespeler te passen. Turcanu is nu in balbezit. Turcanu draait met de bal, schiet en ... Dobrilă probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Vulturii Lugojel - Fc Limba Scoasa 0:5

76e minuut.
Daar is Butucea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turcanu rent richting de bal. Turcanu speelt de bal door. Boţan is nu in balbezit. Boţan haalt uit met een fantastische trap. Popescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Vulturii Lugojel - Fc Limba Scoasa 0:6

80e minuut.
Peţeanu probeert de bal met de borst te controleren. Popescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peţeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Varjan met een snel genomen vrije trap. Mătăsaru kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Turcanu rent richting de bal. Turcanu speelt de bal door. Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Boţan verovert de bal door een tackle van achteren. Boţan draait met de bal, schiet en ... Popescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Marian de bal onder controle te krijgen. Tătar is nu in balbezit. Marian begaat een overtreding. Marian krijgt een gele kaart. Tătar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tătar kan niet meer verder spelen. Sandu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Vulturii Lugojel 53%, Fc Limba Scoasa 47%.
A.S. Vulturii Lugojel - Fc Limba Scoasa 0:6