Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faur 4 houkh
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. Alui-Gheorghe is nu in balbezit. Ciripoi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alui-Gheorghe wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

7e minuut.
Lupeş is nu in balbezit. Lupeş passt de bal in één keer door. Cuzuban is nu in balbezit. Daar is Piţurcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piţurcă haalt uit met een fantastische trap. Velcea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faur 4 - houkh 1:0

25e minuut.
Alui-Gheorghe met de inworp. Piţurcă is nu in balbezit. Piţurcă probeert naar een medespeler te passen. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Comeagă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gâlcă geeft een lange en hoge pass. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu probeert naar een medespeler te passen. Aldea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Postoacă verovert de bal door een tackle van achteren. Postoacă geeft de bal voor. Creţescu heeft problemen om de bal te vangen. Bohălţeanu is nu in balbezit. Bohălţeanu haalt uit met een fantastische trap. Aldea bokst de bal weg. Aldea probeert naar een medespeler te passen. Piţurcă kopt de bal weg. Cârlan probeert de bal aan de voet te houden. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faur 4 - houkh 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faur 4 49%, houkh 51%.
Faur 4 - houkh 2:0

53e minuut.
Bohălţeanu onderschept slim de pass. Gâlcă is nu in balbezit. Bohălţeanu rent richting de bal. Gâlcă is nu in balbezit. Gâlcă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ciripoi kan de bal niet met de borst controleren. Ţugurlan met een sublieme pass. Ciripoi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piţurcă rent richting de bal. Piţurcă haalt uit met een fantastische trap. Velcea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Cârlan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lupeş met de inworp. Piţurcă rent richting de bal. Piţurcă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faur 4 38%, houkh 62%.
Faur 4 - houkh 2:0