Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G4 Vulcan Atletic Mihailesti
New Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
19 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 19.2
good Schieten poor
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Postelnicu passt de bal in één keer door. Beţivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beţivu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tilincă de bal onder controle te krijgen. Lovin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Atletic Mihailesti 1:0

3e minuut.
Truie heeft problemen om de bal te vangen. Truie geeft de bal voor. Pintilie rent richting de bal. Pintilie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Durleci is nu in balbezit. Durleci geeft een hoge lob. Mihăilescu probeert de bal met de borst te controleren. Beţivu rent richting de bal. Beţivu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Atletic Mihailesti 2:0

15e minuut.
Mara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belcea is nu in balbezit. Belcea passt de bal met de wreef. Postelnicu is nu in balbezit. Postelnicu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Durleci is nu in balbezit. Durleci speelt de bal door. Beţivu is nu in balbezit. Postelnicu rent richting de bal. Postelnicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Atletic Mihailesti 3:0

29e minuut.
Craioveanu geeft een lange en hoge pass. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci met een sublieme pass. Postelnicu is nu in balbezit. Postelnicu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mara met de inworp. Belcea geeft de bal voor. Postelnicu maakt een snoekduik en kopt de bal. Lovin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Atletic Mihailesti 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G4 Vulcan 21%, Atletic Mihailesti 79%.
G4 Vulcan - Atletic Mihailesti 4:0

59e minuut.
Doeltrap. Lovin trapt de bal weg. Belcea kopt de bal weg. Beţivu kan de bal niet met de borst controleren. Beţivu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gostin bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea verovert de bal door een tackle van achteren. Belcea speelt de bal door. Postelnicu is nu in balbezit. Postelnicu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Anghelinii met een sublieme pass. Ivaşcu rent richting de bal. Mara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mara krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Mara rent richting de bal. Mara passt de bal in één keer door. Postelnicu is nu in balbezit. Postelnicu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tilincă de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dvornic rent richting de bal. Dvornic geeft een lange en hoge pass. Drejan probeert de bal aan de voet te houden. Postelnicu rent richting de bal. Postelnicu haalt uit met een fantastische trap. Lovin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Atletic Mihailesti 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G4 Vulcan 35%, Atletic Mihailesti 65%.
G4 Vulcan - Atletic Mihailesti 5:0