Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
houkh Atletic Mihailesti
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Drejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drejan passt de bal zonder na te denken. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăşoiu schiet op doel. Lovin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

5e minuut.
Anghelinii geeft een lange en hoge pass. Inworp. Comeagă met de inworp. Gâlcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlcă geeft de bal voor. Paal! Bohălţeanu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Anghelinii geeft een lange en hoge pass. Truie kopt de bal weg. Cârlan rent richting de bal. Pintilie onderschept slim de pass. Pintilie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
houkh - Atletic Mihailesti 0:1

32e minuut.
Vişoianu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bălăşoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gâlcă rent richting de bal. Gâlcă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Moise verovert de bal door een tackle van achteren. Moise geeft de bal voor. Bohălţeanu heeft problemen om de bal te vangen. Gâlcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlcă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Anghelinii is nu in balbezit. Gâlcă verovert de bal door een tackle van achteren. Gâlcă speelt de bal door. Bohălţeanu is nu in balbezit. Bohălţeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Stafidă met een sublieme pass. Vişoianu speelt de bal door. Truie rent richting de bal. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: houkh 33%, Atletic Mihailesti 67%.
houkh - Atletic Mihailesti 0:1

75e minuut.
Anghelinii geeft de bal voor. Stafidă rent richting de bal. Pintilie verovert de bal door een tackle van achteren. Truie rent richting de bal. Truie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madincea met een snelle inworp. Daar is Stafidă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truie is nu in balbezit. Truie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: houkh 57%, Atletic Mihailesti 43%.
houkh - Atletic Mihailesti 0:1