Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fcsb 2021 F.C. Blue Lions
Normal Tactiek atac
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 33.3
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Nicodin geeft een hoge lob. Bunghez probeert naar een medespeler te passen. Scutaru is nu in balbezit. Piţurcă verovert de bal door een tackle van achteren. Piţurcă geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfirescu is nu in balbezit. Zamfirescu geeft een lange en hoge pass. Vişinescu is nu in balbezit. Vişinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcsb 2021 - F.C. Blue Lions 0:1

20e minuut.
Piţurcă verovert de bal door een tackle van achteren. Piţurcă geeft een lange en hoge pass. Păltânea rent richting de bal. Vişinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Piţurcă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roşca is nu in balbezit. Zamfirescu rent richting de bal. Roşca onderschept slim de pass. Roşca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcsb 2021 - F.C. Blue Lions 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fcsb 2021 47%, F.C. Blue Lions 53%.
Fcsb 2021 - F.C. Blue Lions 0:2

50e minuut.
Pitulea kopt de bal weg. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vînătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca verovert de bal door een tackle van achteren. Roşca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

56e minuut.
Scutaru rent richting de bal. Piţurcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţurcă passt de bal met de wreef. Roşca rent richting de bal. Roşca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Parizon passt de bal in één keer door. Silveanu speelt de bal door. Roşca is nu in balbezit. Roşca draait met de bal, schiet en ... Paal! Roşca rent richting de bal. Roşca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pitulea passt de bal zonder na te denken. Roşca speelt de bal door. Păltânea is nu in balbezit. Vişinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vişinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcsb 2021 - F.C. Blue Lions 0:3

86e minuut.
Nicodin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pufleanu met de inworp. Vişinescu rent richting de bal. Vişinescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Jianu rent richting de bal. Pitulea onderschept slim de pass. Pitulea speelt de bal door. Roşca rent richting de bal. Roşca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcsb 2021 - F.C. Blue Lions 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fcsb 2021 70%, F.C. Blue Lions 30%.
Fcsb 2021 - F.C. Blue Lions 0:4