Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ro.Pro chesint
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten hopeloos
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Butnăreanu geeft een hoge lob. Proca kopt de bal weg. Achim rent richting de bal. Achim schiet op doel. Popa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ro.Pro - chesint 1:0

12e minuut.
Dragomirescu met een sublieme pass. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca passt de bal met de wreef. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Demirian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Todor is nu in balbezit. Nuţiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nuţiu krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Gavrilescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Proca met de inworp. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ro.Pro 45%, chesint 55%.
Ro.Pro - chesint 1:0

56e minuut.
Klungelig pakt Ferdinand de bal. Ferdinand geeft de bal voor. Inworp. Hârleaţă met een snelle inworp. Godri geeft de bal voor. Priceputu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Catalan rent richting de bal. Todor bereikt de bal nog maar net als eerste. Todor passt de bal met de wreef. Ciucă rent richting de bal. Ciucă schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Catalan geeft de bal voor. Gavrilescu is nu in balbezit. Achim rent richting de bal. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ro.Pro - chesint 2:0

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Priceputu met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Dumitraşcu-Popescu de bal. Todor bereikt de bal nog maar net als eerste. Todor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Catalan probeert naar een medespeler te passen. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu speelt de bal door. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă draait met de bal, schiet en ... Priceputu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ro.Pro 52%, chesint 48%.
Ro.Pro - chesint 2:0