Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uta bd Limbricii
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


15e minuut.
Doeltrap. Burcă trapt de bal weg van het doel. Fierbânţeanu probeert naar een medespeler te passen. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uta bd 57%, Limbricii 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
uta bd - Limbricii 0:0

46e minuut.
Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru passt de bal met de wreef. Daar is Cioculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioculescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Negruţ de bal. Burcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Grecescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară verovert de bal door een tackle van achteren. Secară met een sublieme pass. Revnic rent richting de bal. Revnic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Paraschiv rent richting de bal. Paraschiv probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bucerzan de bal. Paraschiv rent richting de bal. Paraschiv geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Revnic verovert de bal door een tackle van achteren. Revnic probeert naar een medespeler te passen. Fierbânţeanu met een sublieme pass. Negruţ is nu in balbezit. Negruţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uta bd - Limbricii 0:1

76e minuut.
Doeltrap. Meleşteu trapt de bal weg. Veseliu kopt de bal weg. Negruţ is nu in balbezit. Negruţ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Paraschiv rent richting de bal. Ţânţar verovert de bal door een tackle van achteren. Ţânţar geeft een lange en hoge pass. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vicol rent richting de bal. Negruţ onderschept slim de pass. Negruţ passt de bal in één keer door. Revnic rent richting de bal. Revnic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uta bd 63%, Limbricii 37%.
uta bd - Limbricii 0:1