Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cf botosani Dream On
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Bradu kopt de bal weg. Inworp. Oancea met de inworp. Basarab rent richting de bal. Basarab geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Mormocea de bal onder controle te krijgen. Gâlceavă rent richting de bal. Gâlceavă geeft een hoge lob. Ciocan rent richting de bal. Ciocan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Isar is nu in balbezit. Bucur onderschept slim de pass. Bucur met een sublieme pass. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Bucur onderschept slim de pass. Bucur speelt de bal door. Ciocan rent richting de bal. Ciocan haalt uit met een fantastische trap. Covei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Isar geeft de bal voor. Inworp. Basarab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ploeşteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Onofrei rent richting de bal. Onofrei probeert naar een medespeler te passen. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cf botosani - Dream On 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cf botosani 37%, Dream On 63%.
cf botosani - Dream On 1:0

51e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea is nu in balbezit. Garjelea onderschept slim de pass. Garjelea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Mircea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradu is nu in balbezit. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea draait met de bal, schiet en ... Varlan probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Oancea rent richting de bal. Bradu onderschept slim de pass. Garjelea rent richting de bal. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Mormocea de bal onder controle te krijgen. Bradu is nu in balbezit. Mormocea begaat een overtreding. Mormocea krijgt een gele kaart. Ploeşteanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Demirian komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cf botosani 51%, Dream On 49%.
cf botosani - Dream On 1:0