Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chesint F.C. Blue Lions
Normal Tactiek atac
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 33.7
unsatisfactory Schieten good
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Pitulea geeft een lange en hoge pass. Vişinescu is nu in balbezit. Lazarovici rent richting de bal. Vişinescu is nu in balbezit. Vişinescu haalt uit met een fantastische trap. Popa bokst de bal weg.

17e minuut.
Lazarovici is nu in balbezit. Lazarovici met een sublieme pass. Dragomirescu is nu in balbezit. Roşca onderschept slim de pass. Roşca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Piţurcă met de inworp. Klungelig pakt Roşca de bal. Roşca passt de bal zonder na te denken. Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea draait met de bal, schiet en ... Popa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vişinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinescu draait met de bal, schiet en ... Popa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Dumitraşcu-Popescu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chesint - F.C. Blue Lions 0:1

39e minuut.
Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca passt de bal zonder na te denken. Hârleaţă is nu in balbezit. Vişinescu onderschept slim de pass. Vişinescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Popa bokst de bal weg.

44e minuut.
Godri probeert naar een medespeler te passen. Todor heeft problemen om de bal te vangen. Jurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Todor verovert de bal door een tackle van achteren. Todor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chesint 56%, F.C. Blue Lions 44%.
chesint - F.C. Blue Lions 0:1

54e minuut.
Vişinescu is nu in balbezit. Vişinescu passt de bal zonder na te denken. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinescu is nu in balbezit. Vişinescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pitulea speelt de bal door. Pufleanu rent richting de bal. Pufleanu geeft de bal voor. Vişinescu is nu in balbezit. Vişinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chesint 54%, F.C. Blue Lions 46%.
chesint - F.C. Blue Lions 0:1