Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Blue Lions chesint
atac Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 17.3
solide Schieten waardeloos
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Todor bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţurcă onderschept slim de pass. Piţurcă met een sublieme pass. Amoros rent richting de bal. Amoros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Godri passt de bal zonder na te denken. Vişinescu rent richting de bal. Vişinescu met een sublieme pass. Amoros bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoros haalt uit met een fantastische trap. Popa bokst de bal weg.

17e minuut.
Todor is nu in balbezit. Pitulea verovert de bal door een tackle van achteren. Pitulea probeert naar een medespeler te passen. Vişinescu rent richting de bal. Vişinescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pufleanu geeft een lange en hoge pass. Roşca probeert de bal aan de voet te houden. Pitulea is nu in balbezit. Roşca rent richting de bal. Roşca schiet op doel. Popa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

35e minuut.
Pitulea verovert de bal door een tackle van achteren. Pitulea geeft een hoge lob. Amoros kopt de bal weg. Vişinescu controleert de bal met de borst. Vişinescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Stefanescu-Prodanovici onderschept slim de pass. Stefanescu-Prodanovici probeert naar een medespeler te passen. Vişinescu rent richting de bal. Vişinescu draait met de bal, schiet en ... Popa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - chesint 1:0

41e minuut.
Todor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balaci komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinescu onderschept slim de pass. Vişinescu speelt de bal door. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca draait met de bal, schiet en ... Popa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Blue Lions 36%, chesint 64%.
F.C. Blue Lions - chesint 1:0

56e minuut.
Pieczkowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Amoros de bal. Amoros passt de bal met de wreef. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Iţic is nu in balbezit. Iţic geeft de bal voor. Piţurcă kopt de bal weg. Roşca is nu in balbezit. Roşca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Amoros bereikt de bal nog maar net als eerste. Amoros passt de bal zonder na te denken. Vişinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinescu draait met de bal, schiet en ... Popa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - chesint 2:0

88e minuut.
Demirian is nu in balbezit. Piţurcă verovert de bal door een tackle van achteren. Piţurcă passt de bal zonder na te denken. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Blue Lions 46%, chesint 54%.
F.C. Blue Lions - chesint 2:0