Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cf botosani uta bd
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Bucerzan rent richting de bal. Mircea verovert de bal door een tackle van achteren. Mircea geeft een hoge lob. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan haalt uit met een fantastische trap. Burcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Purcaru onderschept slim de pass. Purcaru passt de bal met de wreef. Onofrei rent richting de bal. Ciocan rent richting de bal. Ciocan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bucur controleert de bal met de borst. Grecescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecescu speelt de bal door. Gurău is nu in balbezit. Gurău draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Onofrei draait met de bal, schiet en ... Burcă probeert naar een medespeler te passen. Oancea rent richting de bal. Bucur rent richting de bal. Bucur haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Onofrei passt de bal in één keer door. Ciocan rent richting de bal. Szolomayer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciocan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Onofrei neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
cf botosani - uta bd 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cf botosani 43%, uta bd 57%.
cf botosani - uta bd 1:0

46e minuut.
Grecescu verovert de bal door een tackle van achteren. Onofrei verovert de bal door een tackle van achteren. Onofrei passt de bal met de wreef. Ciocan is nu in balbezit. Ciocan draait met de bal, schiet en ... Burcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Szolomayer probeert de bal aan de voet te houden. Grecescu rent richting de bal. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Burcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Zicu geeft een hoge lob. Inworp. Purcaru met een snelle inworp. Onofrei rent richting de bal. Onofrei geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Vicol controleert de bal met de borst. Bucur geeft de bal voor. Vicol probeert de bal aan de voet te houden. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cf botosani 35%, uta bd 65%.
cf botosani - uta bd 1:0