Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream On uta bd
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


27e minuut.
Gurău rent richting de bal. Gurău passt de bal in één keer door. Daar is Niculae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraschiv rent richting de bal. Paraschiv schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Isar passt de bal zonder na te denken. Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă probeert naar een medespeler te passen. Garjelea rent richting de bal. Garjelea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Doeltrap. Szolomayer trapt de bal weg. Bradu rent richting de bal. Bradu geeft een hoge lob. Burcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Hâldan geeft een hoge lob. Inworp. Berescu met de inworp. Chiricheş is nu in balbezit. Chiricheş geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bradu kopt de bal weg. Chiricheş is nu in balbezit. Siladi is nu in balbezit. Chiricheş is nu in balbezit. Chiricheş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschiv passt de bal in één keer door. Gurău is nu in balbezit. Gurău haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream On 48%, uta bd 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dream On - uta bd 0:0

46e minuut.
Chiricheş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gurău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurău passt de bal in één keer door. Berescu is nu in balbezit. Berescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Grecescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grecescu passt de bal met de wreef. Niculae probeert de bal aan de voet te houden. Gurău is nu in balbezit. Gurău haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doeltrap. Bontaş trapt de bal weg. Hâldan kopt de bal weg. Ploeşteanu rent richting de bal. Ploeşteanu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu passt de bal zonder na te denken. Siladi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiricheş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiricheş schiet op doel. Bontaş bokst de bal weg.

77e minuut.
Hâldan rent richting de bal. Hâldan met een sublieme pass. Daar is Siladi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurău rent richting de bal. Gurău haalt uit met een fantastische trap. Bontaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Mihnea geeft de bal voor. Berescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hâldan. Berescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vicol zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Paler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bradu de bal. Bradu speelt de bal door. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream On - uta bd 1:0

88e minuut.
Covei geeft een hoge lob. Garjelea is nu in balbezit. Bradu is nu in balbezit. Bradu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dream On - uta bd 2:0

89e minuut.
Gurău probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chiricheş de bal. Bradu rent richting de bal. Bradu draait met de bal, schiet en ... Burcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Garjelea maakt een snoekduik en kopt de bal. Veseliu kopt de bal weg. Burcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream On 45%, uta bd 55%.
Dream On - uta bd 2:0