Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Blue Lions uta bd
atac Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 17.4
solide Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Pufleanu onderschept slim de pass. Pufleanu passt de bal in één keer door. Roşca rent richting de bal. Vişinescu rent richting de bal. Vişinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - uta bd 1:0

9e minuut.
Roşca is nu in balbezit. Roşca probeert naar een medespeler te passen. Veseliu rent richting de bal. Vişinescu onderschept slim de pass. Vişinescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pitulea onderschept slim de pass. Roşca is nu in balbezit. Roşca probeert naar een medespeler te passen. Vişinescu rent richting de bal. Vişinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Veseliu heeft problemen om de bal te vangen. Vişinescu rent richting de bal. Vişinescu passt de bal zonder na te denken. Bucerzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucerzan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bucerzan is nu in balbezit. Pitulea verovert de bal door een tackle van achteren. Pitulea passt de bal in één keer door. Roşca rent richting de bal. Roşca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Blue Lions 31%, uta bd 69%.
F.C. Blue Lions - uta bd 1:0

70e minuut.
Veseliu rent richting de bal. Vişinescu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grecescu. Grecescu krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Klungelig pakt Grecescu de bal. Pufleanu is nu in balbezit. Veseliu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Veseliu krijgt een gele kaart. Pufleanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Pufleanu met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Vişinescu de bal. Vişinescu schiet op doel. Burcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - uta bd 2:0

85e minuut.
Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecescu is nu in balbezit. Pitulea verovert de bal door een tackle van achteren. Roşca is nu in balbezit. Roşca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Blue Lions 38%, uta bd 62%.
F.C. Blue Lions - uta bd 2:0