Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream On Ro.Pro
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Isar onderschept slim de pass. Isar met een sublieme pass. Bradu is nu in balbezit. Garjelea rent richting de bal. Garjelea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Vlad bereikt de bal nog maar net als eerste. Isar verovert de bal door een tackle van achteren. Isar met een sublieme pass. Achim is nu in balbezit. Achim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Butnăreanu is nu in balbezit. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butnăreanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hâldan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hâldan kan niet meer verder spelen. Demirian komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negoiţă geeft een lange en hoge pass. Bradu kopt de bal weg. Garjelea rent richting de bal. Garjelea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bănuţă onderschept slim de pass. Vlad is nu in balbezit. Vlad speelt de bal door. Achim bereikt de bal nog maar net als eerste. Achim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream On 43%, Ro.Pro 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dream On - Ro.Pro 0:0

46e minuut.
Garjelea met een sublieme pass. Klungelig pakt Ploeşteanu de bal. Ploeşteanu passt de bal in één keer door. Vlad is nu in balbezit. Vlad schiet op doel. Bontaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream On - Ro.Pro 0:1

48e minuut.
Solomon heeft problemen om de bal te vangen. Bănuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu begaat een overtreding. Bănuţă moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bănuţă kan niet meer verder spelen. Apostu komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Priceputu trapt de bal weg van het doel. Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ploeşteanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ploeşteanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Isar kopt de bal weg. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu met een sublieme pass. Klungelig pakt Achim de bal. Achim draait met de bal, schiet en ... Bontaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream On - Ro.Pro 0:2

75e minuut.
Ploeşteanu probeert naar een medespeler te passen. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Munteanu speelt de bal door. Paler is nu in balbezit. Paler geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream On 49%, Ro.Pro 51%.
Dream On - Ro.Pro 0:2