Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Limbricii chesint
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Majearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă onderschept slim de pass. Fierbânţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Balaci onderschept slim de pass. Balaci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Vânătoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Limbricii - chesint 0:1

29e minuut.
Iscru is nu in balbezit. Demirian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iscru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihali zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Iţic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negruţ rent richting de bal. Negruţ haalt uit met een fantastische trap. Popa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ţânţar rent richting de bal. Balaci is nu in balbezit. Ciucă rent richting de bal. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Mihoc probeert naar een medespeler te passen. Demirian rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iscru. Iscru krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limbricii 65%, chesint 35%.
Limbricii - chesint 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Fierbânţeanu de bal. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Balaci krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Mihoc is nu in balbezit. Mihoc speelt de bal door. Fierbânţeanu heeft problemen om de bal te vangen. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Amânar probeert naar een medespeler te passen. Mihali is nu in balbezit. Mihali met een sublieme pass. Amânar is nu in balbezit. Amânar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Godri is nu in balbezit. Godri geeft de bal voor. Daar is Iscru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă haalt uit met een fantastische trap. Meleşteu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Limbricii - chesint 0:2

70e minuut.
Negruţ is nu in balbezit. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci probeert naar een medespeler te passen. Ciucă rent richting de bal. Ciucă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Limbricii - chesint 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limbricii 54%, chesint 46%.
Limbricii - chesint 0:3