Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ro.Pro uta bd
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Grecescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Nuţiu met een sublieme pass. Gurău rent richting de bal. Gurău draait met de bal, schiet en ... Priceputu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Vicol is nu in balbezit. Vicol met een sublieme pass. Berescu geeft een hoge lob. Gurău rent richting de bal. Gurău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ro.Pro - uta bd 0:1

26e minuut.
Proca probeert de bal aan de voet te houden. Vicol rent richting de bal. Vicol speelt de bal door. Gurău is nu in balbezit. Gurău haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zicu is nu in balbezit. Achim onderschept slim de pass. Achim passt de bal met de wreef. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ro.Pro - uta bd 1:1

37e minuut.
Butnăreanu speelt de bal door. Achim is nu in balbezit. Mihnea onderschept slim de pass. Nuţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Nuţiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gurău passt de bal zonder na te denken. Grecescu rent richting de bal. Nuţiu begaat een overtreding. Nuţiu krijgt een gele kaart. Grecescu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Grecescu kan niet meer verder spelen. Dinescu komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Mihnea verovert de bal door een tackle van achteren. Dinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nuţiu zijn tegenspeler op de grond. Nuţiu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Dinescu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dinescu kan niet meer verder spelen. Judele komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ro.Pro 53%, uta bd 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ro.Pro - uta bd 1:1

54e minuut.
Zicu is nu in balbezit. Zicu passt de bal met de wreef. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu onderschept slim de pass. Berescu geeft de bal voor. Priceputu bokst de bal weg.

69e minuut.
Solomon rent richting de bal. Paraschiv is nu in balbezit. Paraschiv geeft een lange en hoge pass. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău draait met de bal, schiet en ... Priceputu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ro.Pro 54%, uta bd 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ro.Pro - uta bd 1:1