Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ro.Pro Limbricii
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen hopeless


43e minuut.
Fierbânţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierbânţeanu passt de bal met de wreef. Rujoiu is nu in balbezit. Negruţ verovert de bal door een tackle van achteren. Negruţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ro.Pro 56%, Limbricii 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ro.Pro - Limbricii 0:0

56e minuut.
Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară geeft de bal voor. Cioculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioculescu geeft een lange en hoge pass. Negruţ springt en kopt de bal. Priceputu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Fierbânţeanu is nu in balbezit. Fierbânţeanu passt de bal zonder na te denken. Achim rent richting de bal. Achim schiet op doel. Butnăreanu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Ţânţar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Proca met een snelle inworp. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ro.Pro 50%, Limbricii 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ro.Pro - Limbricii 0:0