Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chesint uta bd
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.4
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Paraschiv onderschept slim de pass. Paraschiv speelt de bal door. Gurău is nu in balbezit. Gurău draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău schiet op doel. Hârleaţă probeert de bal aan de voet te houden. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Demirian geeft een lange en hoge pass. Vicol kopt de bal weg. Daar is Lazarovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurău is nu in balbezit. Gurău haalt uit met een fantastische trap. Popa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chesint 50%, uta bd 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chesint - uta bd 0:0

46e minuut.
Demirian is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gurău. Demirian raakt geblesseerd tijdens het duel. Dumitraşcu-Popescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Burcă bokst de bal weg. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer geeft een lange en hoge pass. Berescu kopt de bal weg. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Zicu kopt de bal weg. Klungelig pakt Gavrilescu de bal. Gavrilescu passt de bal met de wreef. Ciucă rent richting de bal. Ciucă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chesint - uta bd 1:0

68e minuut.
Todor rent richting de bal. Grecescu verovert de bal door een tackle van achteren. Grecescu geeft een lange en hoge pass. Paraschiv rent richting de bal. Paraschiv passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Godri is nu in balbezit. Godri geeft een lange en hoge pass. Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Todor rent richting de bal. Todor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chesint 31%, uta bd 69%.
chesint - uta bd 1:0