Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream On Fcsb 2021
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Udeanu geeft een lange en hoge pass. Silveanu is nu in balbezit. Silveanu passt de bal in één keer door. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Vînătoru heeft problemen om de bal te vangen. Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Isar speelt de bal door. Bradu is nu in balbezit. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Obositu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Daar is Vînătoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradu verovert de bal door een tackle van achteren. Bradu probeert naar een medespeler te passen. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea draait met de bal, schiet en ... Obositu bokst de bal weg.

34e minuut.
Covei geeft de bal voor. Inworp. Silveanu met de inworp. Jianu is nu in balbezit. Jianu schiet op doel. Bontaş bokst de bal weg.

42e minuut.
Bradu passt de bal met de wreef. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silveanu. Silveanu krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Inworp. Paler met de inworp. Bradu rent richting de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Udeanu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream On 51%, Fcsb 2021 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dream On - Fcsb 2021 0:0

57e minuut.
Negoiţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bradu rent richting de bal. Bradu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garjelea de bal. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. Obositu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Udeanu heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Negoiţă controleert de bal met de borst. Negoiţă geeft een hoge lob. Udeanu is nu in balbezit. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Zamfirescu onderschept slim de pass. Zamfirescu geeft de bal voor. Silveanu speelt de bal door. Cosmescu is nu in balbezit. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bontaş met een harde bal richting middenveld. Negoiţă probeert naar een medespeler te passen. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream On 48%, Fcsb 2021 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dream On - Fcsb 2021 0:0