Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
csms brasov Luceafarul Vorona
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Vâlcu is nu in balbezit. Olăroiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vâlcu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vâlcu met een snel genomen vrije trap. Doru rent richting de bal. Doru met een sublieme pass. Stratulat bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratulat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Onciu speelt de bal door. Olăroiu speelt de bal door. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă onderschept slim de pass. Gavrilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Doru verovert de bal door een tackle van achteren. Doru probeert naar een medespeler te passen. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratulat onderschept slim de pass. Stratulat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: csms brasov 53%, Luceafarul Vorona 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
csms brasov - Luceafarul Vorona 0:0

71e minuut.
Olăroiu geeft een lange en hoge pass. Cimbru is nu in balbezit. Cimbru geeft een lange en hoge pass. Lemnaru rent richting de bal. Lemnaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
csms brasov - Luceafarul Vorona 0:1

80e minuut.
Lemnaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Riucu de bal. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Riucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Riucu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru verovert de bal door een tackle van achteren. Doru probeert naar een medespeler te passen. Stratulat rent richting de bal. Stratulat draait met de bal, schiet en ... Nurci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
csms brasov - Luceafarul Vorona 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: csms brasov 64%, Luceafarul Vorona 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
csms brasov - Luceafarul Vorona 1:1