Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Aztec 2006 Clumbiana
2016 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
39 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 18.8
solid Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


7e minuut.
Macavei rent richting de bal. Anđušić maakt een afschuwelijke overtreding. Macavei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Macavei met een snel genomen vrije trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anđušić rent richting de bal. Anđušić draait met de bal, schiet en ... Domnişoru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Boldiş de bal onder controle te krijgen. Boldiş schiet op doel. Domnişoru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Clumbiana 1:0

9e minuut.
Macri rent richting de bal. Anđušić onderschept slim de pass. Anđušić speelt de bal door. Boldiş rent richting de bal. Boldiş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Inworp. Lung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Clumbiana 2:0

15e minuut.
Anđušić verovert de bal door een tackle van achteren. Macri speelt de bal door. Daar is Anđušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anđušić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Boldiş de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Clumbiana 3:0

15e minuut.
Trîmbiţaş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nicolau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anđušić rent richting de bal. Anđušić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Boldiş geeft een lange en hoge pass. Lung is nu in balbezit. Lung passt de bal met de wreef. Daar is Boldiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Clumbiana 4:0

25e minuut.
Macavei geeft de bal voor. Inworp. Lung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić schiet op doel. Domnişoru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş draait met de bal, schiet en ... Piţigoi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Komen zal de hoekschop nemen. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Clumbiana 5:0

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Domnişoru trapt de bal weg van het doel. Iorga kopt de bal weg. Boldiş rent richting de bal. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Komen passt de bal met de wreef. Sentieiro is nu in balbezit. Sentieiro geeft de bal voor. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş draait met de bal, schiet en ... Domnişoru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lung geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Piţigoi probeert naar een medespeler te passen. Macavei heeft problemen om de bal te vangen. Macri speelt de bal door. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Domnişoru trapt de bal weg. Inworp. Lung met een snelle inworp. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Trîmbiţaş is nu in balbezit. Sentieiro verovert de bal door een tackle van achteren. Sentieiro geeft een hoge lob. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Sentieiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sentieiro speelt de bal door. Anđušić rent richting de bal. Anđušić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 34%, Clumbiana 66%.
Blue Aztec 2006 - Clumbiana 5:0

48e minuut.
Lung met de inworp. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Macri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anđušić raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Boldiş neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Clumbiana 6:0

50e minuut.
Quinteros probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lung geeft een hoge lob. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Clumbiana 7:0

55e minuut.
Lung met een snelle inworp. Sentieiro probeert naar een medespeler te passen. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş schiet op doel. Domnişoru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Clumbiana 8:0

58e minuut.
Lung met een snelle inworp. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić speelt de bal door. Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Cardozo geeft een lange en hoge pass. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić passt de bal zonder na te denken. Boldiş heeft problemen om de bal te vangen. Boldiş schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Anđušić is nu in balbezit. Boldiş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anđušić raakt geblesseerd tijdens het duel. Boldiş neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Domnişoru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Clumbiana 9:0

67e minuut.
Klungelig pakt Românaş de bal. Sentieiro rent richting de bal. Sentieiro passt de bal zonder na te denken. Boldiş rent richting de bal. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dosca passt de bal met de wreef. Sentieiro is nu in balbezit. Sentieiro geeft een hoge lob. Anđušić rent richting de bal. Anđušić haalt uit met een fantastische trap. Domnişoru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boldiş rent richting de bal. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Clumbiana 10:0

70e minuut.
Klungelig pakt Quinteros de bal. Sentieiro probeert naar een medespeler te passen. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Komen speelt de bal door. Iorga is nu in balbezit. Iorga probeert naar een medespeler te passen. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. Domnişoru bokst de bal weg. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş draait met de bal, schiet en ... Domnişoru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Clumbiana 11:0

79e minuut.
Anderton trapt de bal weg van het doel. Iorga kopt de bal weg. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş passt de bal in één keer door. Anđušić rent richting de bal. Domnişoru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sentieiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Komen rent richting de bal. Macri maakt een afschuwelijke overtreding. Macri krijgt een gele kaart. Komen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Boldiş neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Boldiş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Macavei bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros onderschept slim de pass. Quinteros geeft de bal voor. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. Domnişoru bokst de bal weg. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Clumbiana 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 26%, Clumbiana 74%.
Blue Aztec 2006 - Clumbiana 12:0