Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Edy Brasovia FC
Normal Tactiek 532
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Daar is Galvão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bailescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galvão. Galvão krijgt een gele kaart. Bailescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nistorescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Linares de bal. Preotu bereikt de bal nog maar net als eerste. Preotu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Voştinar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grudzień rent richting de bal. Grudzień geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bódis de bal. Bódis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Edy - Brasovia FC 0:1

31e minuut.
Wilmersson kopt de bal weg. Daar is Grudzień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bailescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Preotu bereikt de bal nog maar net als eerste. Preotu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Edy 43%, Brasovia FC 57%.
Steaua Edy - Brasovia FC 0:1

46e minuut.
N`Kendzap met een sublieme pass. Coteanu heeft problemen om de bal te vangen. Preotu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Preotu krijgt een gele kaart.

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Voştinar met een snelle inworp. Bailescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailescu haalt uit met een fantastische trap. Preotu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu probeert naar een medespeler te passen. Păltânea geeft een lange en hoge pass. Preotu is nu in balbezit. Preotu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Wilmersson passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Voştinar neemt de hoekschop. Preotu bereikt de bal nog maar net als eerste. Preotu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steaua Edy - Brasovia FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Edy 46%, Brasovia FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steaua Edy - Brasovia FC 1:1