Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc-Otelul-Galati Minerul Motru
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


14e minuut.
Deaconescu rent richting de bal. Cocei rent richting de bal. Cocei passt de bal zonder na te denken. Stegaru rent richting de bal. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. Stamatoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc-Otelul-Galati 59%, Minerul Motru 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc-Otelul-Galati - Minerul Motru 0:0

49e minuut.
Carp passt de bal met de wreef. Mălureanu is nu in balbezit. Mălureanu speelt de bal door. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Luntraru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Busuioc komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Mălureanu met een sublieme pass. Cocei rent richting de bal. Cocei passt de bal zonder na te denken. Stegaru rent richting de bal. Stegaru schiet op doel. Stamatoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc-Otelul-Galati - Minerul Motru 0:1

62e minuut.
Busuioc met een sublieme pass. Varjan rent richting de bal. Met opzet legt Mălureanu zijn tegenspeler op de grond. Mălureanu krijgt een gele kaart. Varjan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deaconescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Andreiescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busuioc is nu in balbezit. Busuioc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Birlea speelt de bal door. Condeescu is nu in balbezit. Condeescu passt de bal in één keer door. Busuioc bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuioc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Varjan speelt de bal door. Busuioc bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuioc met een sublieme pass. Niculae rent richting de bal. Niculae draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc-Otelul-Galati 50%, Minerul Motru 50%.
Fc-Otelul-Galati - Minerul Motru 0:1