Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Steua Nord Hull Villa
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Boldici bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprişan verovert de bal door een tackle van achteren. Oprişan passt de bal met de wreef. Râlea is nu in balbezit. Râlea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Căpusa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Răcaru met een snelle inworp. Oprişan rent richting de bal. Oprişan geeft de bal voor. Airinei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Criţă kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Solomon de bal onder controle te krijgen. Baranga speelt de bal door. Docan bereikt de bal nog maar net als eerste. Docan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Solomon is nu in balbezit. Docan verovert de bal door een tackle van achteren. Docan met een sublieme pass. Baranga rent richting de bal. Baranga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Steua Nord - Hull Villa 0:1

20e minuut.
Docan passt de bal met de wreef. Muntean is nu in balbezit. Muntean passt de bal met de wreef. Baranga is nu in balbezit. Baranga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cislariu kopt de bal weg. Idoraş is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Gavrilă ... Strafschop! Idoraş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Idoraş zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Criţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baranga probeert de bal met de borst te controleren. Petruţ rent richting de bal. Baranga onderschept slim de pass. Baranga draait met de bal, schiet en ... Sârgu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steua Nord 62%, Hull Villa 38%.
FC Steua Nord - Hull Villa 0:1

70e minuut.
Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă speelt de bal door. Râlea is nu in balbezit. Râlea haalt uit met een fantastische trap. Airinei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Steua Nord - Hull Villa 1:1

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Petruţ de bal onder controle te krijgen. Solomon is nu in balbezit. Solomon probeert naar een medespeler te passen. Râlea is nu in balbezit. Râlea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Răcaru met een snelle inworp. Petruţ geeft een lange en hoge pass. Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprişan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Steua Nord 46%, Hull Villa 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Steua Nord - Hull Villa 1:1