Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Blackhorse Road fs filea
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 14
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Velciu heeft problemen om de bal te vangen. Raiciu is nu in balbezit. Velciu onderschept slim de pass. Klungelig pakt Velciu de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Stere geeft een lange en hoge pass. Daar is Chiculiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. Moldoveanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blackhorse Road - fs filea 1:0

43e minuut.
Domnişoru probeert naar een medespeler te passen. Sima is nu in balbezit. Sima geeft een hoge lob. Klungelig pakt Varga de bal. Varga draait met de bal, schiet en ... Moldoveanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barcău verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blackhorse Road 51%, fs filea 49%.
FC Blackhorse Road - fs filea 1:0

46e minuut.
Caramarin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu geeft de bal voor. Sima is nu in balbezit. Sima passt de bal zonder na te denken. Moldoveanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Udroiu onderschept slim de pass. Udroiu probeert naar een medespeler te passen. Varga is nu in balbezit. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu schiet op doel. Moldoveanu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blackhorse Road - fs filea 2:0

52e minuut.
Vlăsceanu speelt de bal door. Klungelig pakt Teodor de bal. Velciu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Velciu krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Chivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivu speelt de bal door. Gostin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu onderschept slim de pass. Vlăsceanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blackhorse Road - fs filea 2:1

74e minuut.
Udroiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Caramarin met een snelle inworp. Velciu rent richting de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Raiciu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sima zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blackhorse Road 43%, fs filea 57%.
FC Blackhorse Road - fs filea 2:1