Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Astralii toyn
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.6
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Baranga onderschept slim de pass. Baranga speelt de bal door. Mavrocordat onderschept slim de pass. Rusu rent richting de bal. Rusu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Baranga rent richting de bal. Apostol onderschept slim de pass. Apostol probeert naar een medespeler te passen. Stănciulescu is nu in balbezit. Stănciulescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Astralii 51%, toyn 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Astralii - toyn 0:0

49e minuut.
Frunda is nu in balbezit. Frunda passt de bal in één keer door. Rednic rent richting de bal. Stănciulescu onderschept slim de pass. Stănciulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mătăsaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mătăsaru probeert naar een medespeler te passen. Rusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dumitrache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrocordat met een sublieme pass. Baranga heeft problemen om de bal te vangen. Baranga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mătăsaru heeft problemen om de bal te vangen. Mătăsaru speelt de bal door. Majaru heeft problemen om de bal te vangen. Rusu is nu in balbezit. Rusu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Astralii 47%, toyn 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Astralii - toyn 0:0